Κυ. Απρ 28th, 2024

Την Παρασκευή 1η Απριλίου 2022 στην Α φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά συμμετείχαν από το σχολείο μας οι παρακάτω μαθητές:
Διαμαντάκη Ευαγγελία [Α τάξη] στα 200 μ.με χρόνο 27sec. και κατέλαβε τη 2η θέση,
Κομπογεννητάκης Αντώνης [Α τάξη] στο ακόντιο με επίδοση 40,03 μ. και έλαβε τη 2ηθέση,
Κωνσταντουλάκη Ανδριάνα [Ατάξη] στα 200μ. με χρόνο 27,4sec. και κατέλαβε την 3η θέση,
Σημαντηράκης Σταύρος [Α τάξη ]στη σφαίρα με επίδοση 15,23 μ. και κατέλαβε την 1η θέση,
Σταθάκης Παναγιώτης [Α τάξη] στα 100μ.,
Σαπουνάκης Αντώνης [Β τάξη] στα 3.000 μ, και έλαβε την 1η θέση,
Σχοινοπλοκάκη Σταυρωτή [Β τάξη] στη σφαίρα και έλαβε την 1η θέση ,
Μπεκίρι Κλάιντι [Γ τάξη] στα 2000μ,φυσικά εμπόδια ,
Τζόκα Ορλίντ [Γ τάξη] στα 200μ.με επίδοση 23,2 sec και έλαβε την 1η θέση.
Από αυτούς προκρίθηκαν στη Β φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 οι:
Σημαντηράκης Σταύρος ,Σαπουνάκης Αντώνης, Σχοινοπλοκάκη Σταυρωτή και Τζόκα Ορλίντ.
Δυο από αυτούς και συγκεκριμένα ο Σημαντηράκης Σταύρος και ο Τζόκα Ορλίντ προκρίθηκαν στη Γ[τελική] φάση του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκαν στο Βόλο το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2022.Ο Σημαντηράκης ο Σταύρος κατέλαβε την 9η θέση και ο Τζόκα Ορλίντ τη 10η.
Στους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου που έγιναν στα τέλη Μαρτίου στα Χανιά έλαβε μέρος η ομάδα του σχολείου μας.Όμως αν και αγωνίστηκε γενναία ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.
Στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο από 1-3 Απριλίου έλαβαν μέρος ο Μπουζάκης Γιάννης [Β τάξη] και η Μπονατάκη Μαριτόνια [Βτάξη].Ο Μπουζάκης κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία του και η Μπονατάκη την 4η θέση.
Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γ κατηγορίας Όμιλος Κρήτης στο Σκάκι συμμετείχαν ο Βλαστάκης Νίκος και η Βλαστάκη Αριστέα από την Γ τάξη του Λυκείου μας.Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου στην οποία συμμετέχουν οι παραπάνω μαθητές κατέλαβε την 1η θέση και εξασφάλισε την άνοδό της στη Β κατηγορία. Ο Βλαστάκης είχε την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία κάτω των 20.
Ο Σύλλογος των Διδασκόντων του ΓΕΛ Κισάμου συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες και εύχεται υγεία και κάθε πρόοδο στη ζωή τους.

Γενικό Λύκειο Κισσάμου © 2021 - Πολιτική απορρήτου