Σα. Απρ 27th, 2024

Πραγματοποιήθηκε , την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κισάμου η εκδήλωση του ΓΕΛ Κισάμου για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, παρουσία γονέων & κηδεμόνων των μαθητών/μαθητριών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν:

  • Αριστεία Προόδου στους/στις μαθητές/τριες που κατά το σχολικό έτος 2022-23 πέτυχαν βαθμό ετήσιας προόδου «άριστα»
  • Βραβεία Προόδου στους/στις μαθητές/τριες κάθε τμήματος που κατά το σχολικό έτος 2022-23 πέτυχαν το μεγαλύτερο βαθμό ετήσιας προόδου, και
  • Χρηματικό έπαθλο 100€ στους/στις μαθητές/τριες των τάξεων Α’ και Β’ που πέτυχαν το μεγαλύτερο βαθμούς ετήσιας προόδου και στους/στις μαθητές/τριες της Γ΄Τάξης που πέτυχαν τους δύο μεγαλύτερους βαθμούς ετήσιας προόδου, κατά το σχολικό έτος 2022-23. Τα χρήματα ήταν δωρεά της συζύγου και των παιδιών στη μνήμη του αείμνηστου συζύγου και πατέρα τους Γεωργίου Κουνελάκη που είχε διατελέσει διευθυντής στο ΓΕΛ Κισάμου επί σειρά ετών.

Στην εκδήλωση, που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι εκπαιδευτικοί Εμμανουήλ Μαρινάκης και Μαρία-Άννα Ρουτζάκη, επετειακά τραγούδια ερμήνευσε η μαθήτρια Ελένη Χαραλαμπάκη συνοδευόμενη στο πιάνο από την εκπαιδευτικό Αλεξάνδρα Τσιμά.

Την ημέρα της επετείου (28 Οκτωβρίου 2023) στην παρέλαση που έλαβε χώρα στην Ηρώων Πολυτεχνείου συμμετείχε πλήθος μαθητών/μαθητριών συνοδεία της εκπαιδευτικού Αικατερίνης Πλιάτσκα.

 

 

 

Γενικό Λύκειο Κισσάμου © 2021 - Πολιτική απορρήτου