Σα. Απρ 27th, 2024

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας, σας υπενθυμίζουμε ότι:

  • η επίδοση των βαθμολογιών Α’ Τετραμήνου του σχολικού έτους 2023-24 θα γίνει σήμερα 7.2.2024 μετά τις 12 το μεσημέρι στο email που έχετε δηλώσει στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής.
  • την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες 11:40 έως και 13:45 μπορείτε να προσέρχεσθε στη σχολική μας μονάδα τόσο για ενημέρωση της σχολικής προόδου των παιδιών σας από τους εκπαιδευτικούς μας, όσο και για παραλαβή των βαθμολογιών Α’ Τετραμήνου και σε έντυπη μορφή.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής ΓΕΛ Κισάμου

Ν. Ζουριδάκης

Υ.Γ. Σας επισυνάπτω μήνυμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας:

«Αξιότιμοι γονείς

Την Πέμπτη 8/2/2024, κατά την διάρκεια της διαδικασίας παραλαβής των βαθμών των  παιδιών, στο σχολείο θα παραβρίσκονται μέλη του συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Θα είμαστε εκεί προκειμένου να γνωριστούμε με όσους δεν είχαμε μέχρι τώρα την ευκαιρία , να συζητήσουμε θέματα που άπτονται του σχολείου, να ενημερώσουμε για τις μέχρι τώρα αλλά και μελλοντικές  δράσεις μας  και   τέλος να εισπράξουμε και την ετήσια συνδρομή του συλλόγου που είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια.  Τα συγκεντρωθέντα χρήματα  είναι ανταποδοτικά και   θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά   για ανάγκες της σχολικής κοινότητας .

Ευχαριστούμε πολύ

Εκ του ΔΣ του συλλόγου γονέων  και κηδεμόνων ΓΕΛ Κισσάμου».

Γενικό Λύκειο Κισσάμου © 2021 - Πολιτική απορρήτου